Kraamzorg

Holistische kraamzorg in Doorn en omgeving

Wat een bijzondere reis hebben jullie afgelegd van zwangerschap en bevalling. En nu zijn jullie hier, in de kraamtijd. Ineens is alles anders, er is een kindje bij. Zeker bij een eerste kindje veranderd er veel en komt er van alles op je af in de kraamtijd. Maar ook bij een tweede, derde of vierde kindje is het nog steeds een grote transitie.

De kraamtijd is de tijd waarin jullie aan elkaar kunnen wennen. Jullie kindje kunnen leren kennen en wennen aan het ouderschap. Misschien zijn er broers of zusjes die ook de tijd nodig hebben om te wennen aan hun rol als grotere zus of broer.  Hiervoor is tijd, ruimte en rust nodig.
In deze bijzondere periode staan liefdevolle aandacht, warmte en rust centraal.
Ik ben er voor jullie, om voor jullie te zorgen geheel in afstemming met jullie wensen. Er is ruimte om je geboorteverhaal te delen, je zorgen en je blijdschap. Er is alle aandacht voor borstvoeding, als dat je wens is. Ik kook graag voor jullie, om je te ondersteunen in je herstel. En met mijn massages en warme aanraking creëren we een moment van ontspanning. Alles staat in het teken van jullie en jullie baby, om te herstellen en verbinden.

 

Hoe ziet mijn kraamzorg eruit?

∴  Gericht op het herstel van mama en baby
∴  Extra aandacht voor rust en hechting
∴  Warme voedende maaltijden en snacks
∴  Massages en kraambehandelingen
∴  Ruimte voor het delen van je geboorte ervaring
∴  Uitgebreide kennismaking en intake zodat je weet wie er bij je thuis komt
∴  Ondersteunen daar waar het nodig is
∴  8 tot 10 dagen ondersteuning

Werkwijze

Nadat je contact met mij hebt opgenomen plannen we een kennismaking in. Dit kan bij mij in de praktijk, of telefonisch. Voelen we allebei dat er een klik is, dan stuur ik je een intake formulier toe.
Zo tussen de 28-32 weken plannen we een intake in bij jullie thuis.
Tijdens deze intake bespreken we nog uitgebreider jullie wensen en kan ik jullie huis even zien.
Afhankelijk van jullie wens voor de bevalling ben ik aanwezig tijdens de bevalling of kom ik als jullie weer thuis komen. En dan start de kraamweek en ben ik 8 tot 10 dagen bij jullie aan het kramen.