Womb Heart Voice Journey

Jouw stem klinkt je kindje de aarde op

WAT IS ‘THE WOMB-HEART-VOICE JOURNEY’?

Tekst geschreven door Elenne van My birthing Voice

Een gezamenlijke reis waarin we de stem inzetten als helend medicijn om te openen en expressie te geven aan wat er beweegt in jou. De stem betrekken in jouw zwangerschaps reis maakt dat je steeds weer terug kan naar jouw waarheid en je wijze lichaam dat spreekt. Zij is de expressie van je intuïtie naar de buitenwereld. Wanneer je je vrij voelt om te klinken, kun je zakken in je eigenheid en kracht.

Gedurende je zwangerschap geven we ruimte aan jouw authentieke geluid met stem meditatie, zachte lichaamsoefeningen, prachtige liederen en vrije expressie. 
We werken voorbij blokkades rond de stem, de aangeleerde patronen en aannames die meegekomen zijn vanuit jouw vrouwenlijn. We bewegen door thema’s heen die je laten aarden in de kostbaarheid van jouw lichaam en die je doen verwonderen over de kracht van jouw lijf, en de kostbaarheid van jouw waarheid. Zodat je steeds een laagje dieper jouw lichaam kunt bewonen en stem kan geven aan jouw diepe zelf, in je leven en in je baren.

De stem is een krachtig medicijn om te voelen en je lichaam te openen. De vibraties van je stem trillen helende klanken en masseren je van binnenuit. Alle klanken die ontspannen en vrij voelen rond je kaak en keel, maken dat je bekken en yoni vrij en ontspannen mee bewegen. Zij voelen en bewegen samen. Met jouw vrije geluid breng je heling dwars door aangeleerde restricties heen en steeds een stukje verder voorbij geboorte patronen. Jouw stem is de expressie van leven. En vrouw, jij bent de poort naar leven. Jouw birthing voice klinkt je kindje de wereld op, rauw, wild, luid, hummend, precies zoals jouw lichaam dat voelt.

Lieve vrouw,
Wat een eer om onderdeel te mogen zijn van deze journey. Om met jullie op reis te gaan in de ontdekkingstocht van onze stem, onze klank en onze kracht. Ik voelde meteen een diepe JA toen ik van Elenne de uitnodiging kreeg om bij te dragen aan deze reis.
Zelf ben ik mama van 2 en heb ik tijdens mijn tweede zwangerschap een workshop van Elenne bijgewoond. Mijn stem de ruimte geven en bewust aandacht te geven en wat ze wilt zeggen heeft mij geholpen tijdens mijn bevalling en kraamtijd.
Waar Elenne met jullie in diepte zal duiken in de kracht en wijsheid van jullie stem, hart en bekken, zal ik mijn passie voor koken en liefdevolle aanraking met jullie delen. Als postpartum doula is het bereiden van voedzaam eten een van mijn belangrijkste taken. Op de live-dagen verzorg ik voor jullie de lunch, om ons te voeden op alle niveaus.
Liefdevolle aanraking tijdens de zwangerschap en in de kraamtijd brengt diepe ontspanning, verbinding met jezelf en met je kindje. Tijdens de live-dagen zal er aandacht zijn van bewuste aanraking van je kindje in je buik en ontvang je een zwangerschapsmassage van mij. Om je prachtige zwangere lichaam en het kindje wat jij mag dragen te eren en omhullen.
Ik kijk enorm uit naar deze reis samen en kan niet wachten om elkaar te ontmoeten.