Zwangerschapsmassage

“Massages zouden standaard in je basisverzekering moeten zitten!”
Dit hoor ik vaak terug van zwangeren die bij mij komen voor een massage.

Het dragen van een kindje is magisch en brengt veel veranderingen met zich mee.
Lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel is er veel in beweging.
Massage kan op al deze vlakken ondersteunend zijn!

In relatief korte tijd verandert je lichaam compleet om je kindje te kunnen dragen. Je lichaam maakt ruimte voor de groei en uiteindelijke geboorte van je baby. Fysiek kan dit leiden tot klachten in bijvoorbeeld je rug, bekken of benen. Ook kan je last krijgen van slapeloosheid, hormonale klachten en blokkades.
Je veranderende lichaam en de voorbereiding op de komst van je kind kan ook mentale en emotionele uitdagingen met zich meebrengen. Wat voor mama wil je eigenlijk zijn? Hoe gaan mijn vriendschappen veranderen? En hoe ga ik om met de enorme verantwoordelijkheid die je gaat krijgen.
Deze veranderingen en uitdagingen kunnen ook maken dat je niet altijd geniet van de zwangerschap.
Met mijn behandelingen en rituelen besteed ik liefdevolle aandacht aan al deze thema’s.

Op het warmwaterkussen

De zwangerschapsmassages zijn op het warmwaterkussen. Dit speciale kussen past zich aan, aan jouw zwangere lichaam. Het is gevuld met warm water van rond de 37 graden. Zelfs als je hoogzwanger bent is het mogelijk om in een comfortabele houding op je rug te komen liggen en volledig te ontspannen.

Voor de massage maak ik royaal gebruik van warme natuurlijke olie, zodat ik goed tussen jou en het kussen kan masseren. Hierdoor kan ik je rug, onderrug, schouders en nekgebied fijn masseren. Ook de andere delen van je lichaam komen aan bod. Als je wilt, kan ik ook je buik masseren.

Met mijn warme aanraking nodig ik je uit te zakken in je lichaam. Je ademhaling te verdiepen en contact te maken met je kindje. Je komt tot rust en wordt je hierdoor nog meer bewust van je baby en je lichaam.

De voordelen

Tijdens je zwangerschap is je lichaam continue in verandering. Door regelmatige massage tijdens je zwangerschap wordt je je bewuster van de signalen die je lichaam en je baby geven en kan je hier je leven op aanpassen. De massages zijn momenten van rust, contact en bezinning. Het verdiept de relatie met jezelf, je lichaam en je baby.
Het is een moment om je prachtige lichaam te vieren en het groeiende kindje wat je bij je draagt.

De warmte van het kussen helpt je om te ontspannen en verzachten de spieren van je schouders, nek en (onder)rug zodat de doorbloeding wordt vergroot en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
Daarnaast kan zwangerschapsmassage ondersteunend zijn bij het vrijmaken van blokkades, rugklachten, stress gerelateerde klachten, beenklachten en slapeloosheid.

Zwangerschapsmassage

∴ 75 minuten
∴ Lichaamsmassage
∴ Thee en iets lekkers
∴ Ook mogelijk bij jou thuis (+35, excl reis-en parkeerkosten)

€85

Pakket

3×90 minuten
€235

Zwangerschapsmassage
luxe


∴ 90 minuten
∴ Magnesium voetenbadje
∴ Lichaamsmassage
∴ Thee en iets lekkers
∴ Ook mogelijk bij jou thuis (+35, excl reis- en parkeerkosten)

€105

Pakket

3x 120 minuten
€285

Cadeaubon

Een massage is altijd welkom tijdens de zwangerschap. Wil je iemand een zwangerschapsmassage cadeau doen?
Dat kan!
Het enige wat je hoeft te doen is bedenken voor welk bedrag.

Stuur mij een berichtje over de mogelijkheden!