Welkom mama ceremonie

De Welkom Mama Ceremonie is een warm welkom in het moederschap. 
Het is een 3-uur durende ceremonie bij jou thuis als je onlangs bent bevallen en de nieuwe rol die je nu aanneemt wilt vieren. De sessie helpt je beslist bij een rustige overgang naar het moederschap, ook als je een volgend kindje in jullie midden hebt ontvangen.
Je hebt (weer) geboorte gegeven! Je hebt hoe dan ook een enorme reis afgelegd en nu mag je dat vieren met een ritueel.

Er is ruimte om je geboorteverhaal te delen, een grootse gebeurtenis waar je onlangs doorheen bent gegaan. Tijdens de behandeling word je gekoesterd en bewonderd, gevoed en verzorgd, verwarmd en gezegend! Voor moeders die zichzelf een warm welkom in het moederschap wensen!

Je krijgt de kans om te vertellen wat jij hebt ervaren tijdens je zwangerschap en bevalling. Je mag delen over je eerste ontmoeting met jouw kindje(s) en over hoe je je voelde tijdens je kraamweken. Er wordt naar je geluisterd met volle aandacht. Wellicht is dit de eerste keer dat je hierover vrijuit kunt praten en dat je de tijd krijgt je verhaal te doen zonder onderbroken te worden. Wij geven jou die ruimte, laten je vertellen, en wij luisteren vooral. Want jouw ervaring mag gehoord worden!

 

De_Omhelzing_postpartummassage

De_Omhelzing_mamaceremonie

Wat kun je verwachten?

De ceremonie is bij jou thuis en duurt ongeveer 3 uur. Als ik bij je aankom, maak ik de ruimte helemaal klaar voor jou. In deze tijd kun jij misschien nog je kindje voeden.
Ik zet een voetenbad of vaginaal stoombad voor je klaar en daar starten we mee,
Er is ruimte voor jou om je bevalervaring te delen. Als het gewenst is begeleid ik je door een meditatie zodat je echt aan kan komen in dit moment. Contact kan maken met jezelf en kan gronden. Vervolgens ontvang je een aromatische lichaamsmassage. 
Afsluitend wikkel ik je helemaal in de doeken, als een coconnetje, en ontvang je een wens voor het moederschap.
Ik laat je nog even rusten in de doeken en wikkel je vervolgens langzaam uit. Je krijgt de tijd om weer hier te komen en ontvangt van mij dan chia pudding of soep om af te sluiten.

 


Praktisch

voorgesprek
ceremonie van 3 uur
bij jou thuis
thee en iets te eten
nazorg

€290

tarieven zijn excl. reis- en parkeerkosten

De_Omhelzing_kraamthee