Kraammaaltijden

kraammaaltijd

De geboorte van je kindje is een intensieve ervaring die veel van je lichaam vraagt. Voeding speelt een belangrijke rol in de kraamtijd bij het goed zorgen voor je zelf. Door goede voeding komt je lichaam langzaam weer op krachten en wordt het herstelproces ondersteund. 

Door de hele ervaring van de bevalling, de gebroken nachten en alle andere dingen waar je aandacht voor nodig is, heb je waarschijnlijk zelf niet de kracht om te koken. Het is verleidelijk om maaltijden te laten bezorgen, of even een snelle hap te eten. Maar juist nu heeft je lichaam het hard nodig om voedzame maaltijden te eten.

In deze periode kan ik maaltijden voor jullie verzorgen. Ik kook in beginsel vegetarische, warme en makkelijk verteerbare maaltijden. Mijn inspiratie komt vanuit de ayurvedische en chinese traditie. Ik maak gebruik van ingrediënten die jouw herstel kunnen bevorderen en jullie hele gezin nieuwe energie geven. Ik zorg hierbij ook altijd dat er voldoende snacks zijn voor tussendoor. 

Het is mogelijk om tussentijds nog voor extra weken maaltijden aan te vragen.
De kosten hieronder zijn voor twee volwassenen.

 

Kraammaaltijden voor een week

voor 2 volwassenen
*7x lunch
*7x maaltijd
*7x snacks
*2x 1l warme drank

€245,- 

Eten er meer mensen mee?
Extra volwassene (12+) €55
Extra kind (5-12) €37,50
Extra kind (1-4) €15
De prijzen zijn excl reis- en parkeerkosten

'We also really appreciated the fact that Sephora brought nutritious food, drinks and snacks every time she came over. Not only was this super helpful, but the food was also incredibly tasty and super healing to me'

-Anoniem-

kraammaaltijd
kraam thee